Manises lliura els premis de la VII Biennal de Fotografia

711

Biennal fotografia 2016 premiats i equip de governL’Ajuntament de Manises, a través de les Regidories de Cultura i Joventut, i amb la col·laboració de l’Associació Fotogràfica de Manises, ha fet el lliurament dels premis de les VII Biennal de Fotografia de la ciutat. L’acte que va tenir lloc ahir dimarts va servir per a inaugurar l’exposició de les obres premiades i seleccionades que està situada en el Museu de la Fotografia de Manises (MUMAF).

Les fotografies que han participat en aquesta edició juntament amb instantànies d’alguns membres de l’Associació Fotogràfica de Manises completen la mostra, està oberta al públic fins el 4 de març de 2016. Aquesta mostra va ser inaugurada per l’alcalde de la població, Jesús Borràs i Sanchis, acompanyat per membres de la corporació municipal i per Amparo Zamora, presidenta de AFM.

Entre els premiats cal diferenciar dues categories segons l’edat. En primer lloc, la categoria amb participants de fins a 30 anys (inclusivament). El Premi a la millor fotografia individual va ser per a l’obra Ataraxia de Covadonga Cuesta i Estimat. El premi Art i Tradició, a la millor fotografia sobre Manises va correspondre en l’obra Entrecalles, de Lluna Barea i Sesé. A més, el Premi Ciutat de Manises a la millor col·lecció fotogràfica es va adjudicar a la foto Aigüa i Natura, de Cora Tomás i Ortega. En aquesta categoria es van donar dues accesits a Almudena Castillejos i Benito, i a Susana Eva Villena i Madrid (que inclou un curs de fotografia de la AFM).

En segon lloc, es troba la Categoria B per a majors de 31 anys que va guanyar amb el Premi a la millor fotografia individual Jesús Rodríguez González amb la seua imatge Luz de Mar. El Premi Art i Tradició a la millor fotografia sobre Manises va ser per a l’obra Un plat dels Santes, d’Esther Micó i Albiach. En tercer lloc, el Premi Ciutat de Manises, a la millor col·lecció fotogràfica, es va lliurar a José Luis García i Alonso per Una vida amb bici, i els quatre accèssits van ser per a Manuel López i Francés (que inclou un curs de fotografia de la AFM), Dolores Barea i Álvarez, Juan Manuel Maroto i Rom i el Grup Taoka.

Les obres guanyadores individuals de temàtica lliure o de temàtica local referides a Manises han rebut com a premi 250 euros i els premis a la millor col·lecció un total de 550 euros. Aquesta biennal es convoca com a ajuda i promoció de la fotografia en general, amb cabuda a tot tipus de propostes innovadores representatives de les últimes tendències artístiques, donant un mitjà de promoció per a tots aquells artistes que vulguen promocionar la seua obra, sobretot, aquells que són de Manises.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.