Manises i l’AVL posaran en marxa un projecte per recuperar i difondre el vocabulari de la ceràmica

690

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs, juntament amb el regidor de Cultura, Xavier Morant, s’han reunit hui amb Ramon Ferrer, president de l’AVL, i amb Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics, per posar en marxa un projecte col·laboratiu de recuperació i difusió del vocabulari de la ceràmica.

El projecte s’emmarca dins de les activitats de commemoració dels 50 anys del Museu de la Ceràmica i, entre les accions previstes, hi ha la reedició actualitzada del llibre La ceràmica de Manises: els seus vocables i locucions, escrit en 1987 per Vicent Ferrís i Josep Maria Català, així com l’elaboració de tríptics i pòsters divulgatius del gran patrimoni lingüístic que hi ha darrere de la històrica activitat ceràmica de la ciutat.

A més, ambdues institucions s’han compromés a signar un conveni de col·laboració per realitzar actuacions de promoció del valencià en tots els àmbits municipals.

Al respecte, l’alcalde de Manises ha declarat: “Tenim un ferm compromís amb la promoció del valencià i més encara si aquest, com és el cas, es relaciona amb una de les nostres senyes d’identitat més importants com a poble, la ceràmica”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.