Manises i AVEC signen el conveni anual per la defensa i la promoció de la ceràmica

616

L'Ajuntament de Manises i l'Associació Valenciana de Ceràmica Avec-Gremi ha signat el conveni anual, que inclou una subvenció de 18.500 euros, per a promoure l'activitat ceramista i col·laborar amb la preservació d'aquesta activitat tan arrelada al municipi de l'Horta Sud.

convenio Mislata ceramicaL'alcalde, Jesús Borrás, i el president de l'agrupació, José Vicente Montesa, han coincidit en el “valor immaterial de l'ofici de ceramista” i la “importància de preservar la seua activitat”.

El primer edil ha declarat que el conveni anual dona “un recolzament perquè l'entitat treballe en la defensa i la promoció de la ceràmica, la referència de Manises” i, Borràs ha remarcat que “farem tots els esforços des de l'ajuntament perquè la ceràmica siga potenciada com es mereix”.

Dins del conveni firmat aquest matí, el consistori i l’entitat cultural es comprometen a col·laborar en diferents activitats junts. En aquest sentit, l’acord contempla la coordinació amb la regidoria de Turisme i Promoció de la Ceràmica en les fires de Manises, especialment en la Fira de la Ceràmica -per fer demostracions artesanals-  i en la Cavalcada de la Ceràmica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.