Manises exigirà el total compliment dels serveis de neteja contractats a una empresa privada per 20 anys

610

Manises. AyuntamientoL'ajuntament de Manises ha anunciat que va a exigir el compliment dels serveis de neteja contractats a la empresa privada contractada per l'Ajuntament l'any 2000 amb un contracte per 20 anys.

Després de revisar exhaustivament el document i les modificacions del mateix, l’ajuntament va descobrir que molts dels punts acordats no s'estaven complint degudament. D'una banda, nombrosos contenidors i diversos carrers del municipi no rebien servei de neteja de forma diària. A més, en l'exercici 2011/2012 es va deixar únicament la neteja mecànica amb agranadores i es va suprimir del contracte, la neteja manual dels carrers dels tres polígons industrials existents a Manises, deixant una considerable acumulació de brutícia sense responsables de la seua neteja. Així mateix, la recollida d'efectes va passar a ser de dos dies per setmana a un.

Per aquest motiu, s'han mantingut nombroses reunions entre les regidories de Medi Ambient i Contractació i l'empresa adjudicatària amb la finalitat de controlar tot tipus de qüestions com els treballs, els informes, l'estat dels contenidors o la situació dels camions. De moment, ja s'ha realitzat un mapa amb tots els contenidors i les rutes dels operaris responsables de cada zona.

D'altra banda, s'ha generat un eix de comunicació directa, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, entre els ciutadans i les regidories responsables, de manera que es coneix de primera mà la situació d'alguns punts de Manises, posant una ràpida solució en la mesura del possible. En els últims dies s' ha observat una notòria millora i per incrementar-la en un futur, l'Ajuntament va a seguir esforçant-se a exigir el compliment del contracte signat amb la finalitat d'oferir el millor servei als ciutadans i les ciutadanes de Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.