Manises engega la Setmana de les Lletres

687

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manises ha programat diverses activitats per a la Setmana de les Lletres, que es celebrarà del 20 al 24 d’abril a Manises. Entre d’altres activitats destacades, es troba la primera Tertúlia Literària Infantil el dimecres 20, en la qual l’autor Rafael Escobar respondrà a les preguntes preparades i treballades pels alumnes sobre la seua obra i faran a continuació una lectura dramatitzada de l’obra de Rafael Escobar, L’Espill de Tamamrasset.

Cartell Setmana de les LLetres 2016[1]

Per al dia 22, tindrà lloc la setzena edició de la Marató de lectura pública, en aquest ocasió per a adults,  en la Biblioteca Municipal Enric Valor a partir de les 17:45 hores, quan qualsevol persona interessada podrà llegir en veu alta fragments de El camí de les bardisses de Rafael Escobar o de El Quijote de Miguel de Cervantes. El mateix divendres a les 22:30 hores, començarà a l’Auditori Germanies l’obra Buena Gente a càrrec de la companyia de teatre Cow Events amb l’actriu Verònica Forqué.

La XIV Fira del Llibre se celebrarà el diumenge 24 amb la col·locació d’estands davant de la Casa de Cultura on participaran diverses llibreries de Manises, Mislata i Quart de Poblet acompanyades d’actuacions musicals, conta contes i teatre de carrer. La jornada s’inaugurarà a les 11:00 hores del matí amb una actuació de la Societat Musical l’Artística Manisense i, més tard, a les 12:30 hores, està previst el contacontes Contes des de la granja,   a les 17:00 hores una projecció de cinema Don Quijote de la la Mancha i a les 18:00 hores es realitzarà una mostra de Teatre Familiar a càrrec de la banda del Drac anomenat A l’abordatge.

Com a colofó de la Campanya d’Animació a la Lectura, les biblioteques de la localitat han organitzat ‘Les Maletes Viatgeres’, les quals estan plenes dels llibres que s’han contat en aquesta activitat com 25 cuentos populares de Europa, Cases del món, Escoles del món, Carrer principal, Contes de tots els colors, entre d’altres. Les dos maletes estaran en cada col·legi de Manises durant dues setmanes, y cada classe farà al finalitzar una xicoteta memòria de forma que quan les Maletes Viatgeres tornen a la biblioteca es prepararà una exposició amb tot el material.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.