Manises comptarà amb un parc esportiu de cal·listènia

647

El taller d'ocupació Manises Saludable, posat en marxa enguany per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, ha iniciat  la instal·lació d'un parc de cal·listènia en la Ciutat de l'Oci i de l'Esport, el qual comptarà amb una zona enjardinada i una altra esportiva dividida en tres espais: gimnàs exterior, workout i skate.

Aquest projecte, amb un pressupost al voltant de 86.000 euros, pretén dotar a Manises de diverses zones esportives, realitzant en una primera fase la col·locació dels circuits workout i el gimnàs a l'aire lliure, els quals crearan un punt de referència social que contribuirà a millorar tant l'ambient saludable del parc com l'activitat esportiva de la zona. El disseny també planteja la possibilitat d'ampliar aquesta àrea amb un espai d'skate, instal·lació que es realitzarà en un futur projecte.

L'objectiu és, per un costat, actuar de forma correctiva davant la contaminació ambiental i, per altre, augmentar la funcionalitat d'aquesta permetent l'assistència de veïns i joves en mig d'un entorn enjardinat que oferisca una activitat biosaludable.

“El taller Manises Saludable té la finalitat d'adaptar els espais del municipi menys utilitzats per a usos alternatius que generen actituds saludables entre la ciutadania com aquest parc de cal·listènia. Una zona que, a més de millorar l'entorn de Manises, proporciona un espai nou on fer esport inexistent fins ara en la ciutat”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.