L'Ajuntament de Manises començarà a expedir el Carnet Jove

767

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Manises començarà a expedir el pròxim mes de febrer el Carnet Jove gràcies al conveni de col·laboració signat amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

L'objectiu és oferir als/les joves de Manises amb edats compreses entre els 14 i 30 anys, ambdós inclusivament, la possibilitat d'obtindre importants descomptes i determinats avantatges en béns i servicis de diferents àmbits com ara el cultural, l'econòmic, l'educatiu, el recreatiu o l'esportiu, entre d'altres.

A més, el Carnet Jove facilita la mobilitat en metro i autobús dins de la província de València gràcies a l'abonament transport de tarifa reduïda llençat per l'IVAJ, en col·laboració amb EMT València i FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana). Encara que també presenta importants descomptes per tot el territori de la Comunitat Valenciana a través de les diferents operadores de transport interurbà.

“Amb aquest conveni, l'Ajuntament de Manises pretén facilitar als i les joves de Manises la possibilitat de fer-se el Carnet Jove a la seua ciutat sense haver de desplaçar-se a altres poblacions, i així donar-los a conéixer les diferents formes d'oci saludable a un preu més assequible que permet aquest carnet, a més de promocionar l'ús del transport públic entre la població juvenil”, segons paraules de la regidora de Joventut, Altea Royo.

El Carnet Jove es podrà tramitar a Manises Jove, situat en el número 1 del carrer Francisco Valdecabres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.