Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, Falleres Majors de Torrent de 2018

1418

Les Falles de Torrent ja han triar les seues màximes representants: Mª Jesús Rincón Prieto i Alexia Manzano Muñoz, que pertanyen a la falla Saragossa-Parc Central i a la comissió Avinguda Segon Tram respectivament, i que enguany compartiran una experiència màgica com a Falleres Majors de Torrent de 2018, juntament amb les seues corts d’honor.

Mª Jesús Rincón Prieto i Alexia Manzano Muñoz, Falleres Majors de Torrent de 2018Mª Jesús és la primera representant major de la seua comissió a Torrent, i Alexia fa història per ser la primera representant de la seua falla a la ciutat.

L’acte d’elecció, que es celebrà a l’Àgora de Parc Central, va acollir més de 1.500 persones en una gala on el foc i l’aigua foren els elements que donaren pas al regnat de les xiques. Una nit que feia referència a la nit de Sant Joan, a l’arribada de l’estiu i on es va gaudir de les actuacions del grup de ball Òpera d’Ontinyent. L’acte va ser conduït per Ester Beguer Montoro, Fallera Major de Torrent de 2015.

La nit va començar amb la recepció per part de l’alcalde Jesús Ros i del regidor de l’àrea de Festes, Alfred Costa, de les 15 candidates i de les falleres majors de Torrent de 2017, Carmen Sirvent i Paula Giménez, acompanyades per les seues corts d’honor. Després, una a una van ser presentades les quinze candidates. Primer van desfilar per l’escenari les nou candidates infantils, amb una xicoteta descripció de cada una, i després tingué lloc la desfilada final. Seguidament fou el torn de les candidates majors, que també van desfilar de manera conjunta.

Una vegada acabat este torn, el moment més esperat estava a punt d’arribar. Les quinze candidates van fer la desfilada final en una bonica composició que va ocupar tot l’escenari de Parc Central, decorat i ambientat amb colors i lones característiques de les falles de Torrent.

Finalment, l’alcalde i el regidor de l’àrea de Festes van ser els encarregats de replegar el sobre dels membres del jurat. L’alcalde va pronunciar el nom de la candidata infantil, Alexia Manzano Muñoz, que després d’uns moments d’incertesa finalment va esclatar en plor enmig de l’escenari. Després era el torn de Mª Jesús Rincón Prieto, que complia en eixos moments el somni de ser fallera major de Torrent.

Les màximes representants de 2017, Carmen i Paula, van felicitar les afortunades alhora que recordaven el que van sentir fa tot just un any. Els himnes de Torrent i de la Comunitat Valenciana, i un castell de focs d’artifici, van posar punt final a l’acte.

Cort d’honor infantil: Alejandra Palacios Campos, Ana Ruiz Ferrer, Carolina Benavent Mora, Cristina Peris Bartual, Juli Vilata Giménez, Lucia Alapont Moreno, Paula Tobajas Romero i Rocio Hernández Lara.

Cort d’honor major: Amanda Faya Ruiz, Anabel Tormo Gimeno, Itziar Martín Montoro, M. Carmen Hernández Rodríguez i Paula Miquel Carrión.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.