L’Units Godella, campió d’Espanya de bàsquet adaptat

3077

L’equip Units Godella va participar a principis de novembre al campionat d’Espanya de bàsquet adaptat organitzat per la FEDI (Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual) que es celebrava a San Fernando (Cadis). El grup d’Habilitats Esportives va quedar campió d’Espanya, mentre que en la categoria Competició s’aconseguí un subcampionat i en Segona Adaptada un sisè lloc.

Un gran èxit que ha volgut reconèixer i destacar el regidor d’Esports, Fernando Oliveros, felicitant els jugadors. “L’objectiu principal és afavorir que els integrants de l’Units Godella puguen gaudir practicant esport i que estiguin integrats dins d’una entitat com és el club de bàsquet. Si això, a més, ve acompanyat d’èxits esportius, la satisfacció és doble”, comentà.

Per la seua part, Oswaldo Márquez, cofundador (juntament amb Fran Borcha) i coordinador de l’associació ‘Crecer en Positivo’ de la qual depèn l’Units, va estar als micròfons de Ràdio Godella per parlar d’aquest projecte. “El fet de participar amb tres equips al campionat d’Espanya és una aposta des de l’associació, perquè pensem que tots els esportistes que venen a entrenar durant l’any han de tindre l’oportunitat de poder viure una experiència com aquesta. La finalitat de tot això no és el bàsquet en sí, sinó que tots els esportistes cresquen a nivell personal i es desenvolupen durant quatre dies de convivència amb més de 300 esportistes de tot el país”, digué.

Márquez va voler agrair al club CB l’Horta Godella pel suport que els ofereix a nivell esportiu i logístic, i a tot el cos d’entrenadors que formen par de la família de ‘Crecer en Positivo’: Rosa, María, Edu, Julián, Pablo, Carlos i Paula.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.