L’oposició demana un ple extraordinari i urgent per “depurar responsabilitats” davant les inundacions

249

Els tres grups de l’oposició a l’Ajuntament d’Aldaia, PSPV, EU i Compromís, demanaran un ple extraordinari i urgent “per depurar responsabilitats per l'actuació del govern del PP en les inundacions”, segons ha informat el grup socialista en un comunicat.
Els grups polítics han demanat que es convoque urgentment “en previsió de noves pluges, donat la falta de previsió i actuació del govern del PP”. Segons els portaveus, “el pasat divendres es visqué al poble una situació d'alt risc, Aldaia s’inundà. La falta de mesures preventives per part del Govern del PP ha produït situacions de pànic i por que molts dels veïns patiren, i que amb més previsió i informació s’hagueren minorat”.

Per a l’oposició, l’equip de Govern municipal i la pròpia alcaldessa, Carmen Jávega, “no saberen estar a l'altura de les circumstàncies” i es pregunten “on estava la màxima autoritat d'Aldaia en el moment en què que mes la necessitava el poble?”.

Per altra part, els portaveus dels tres grups manifesten que “realment, caldria que algú donara la cara, perquè hi ha un fum de preguntes per aclarir. Per què l'Ajuntament no feu cap bàndol avisant els veïns del que se'ls venia damunt? Per què no s'avisà mitjançant la web o el Facebook municipals? Per què les comportes de contenció del barranquet no es posaren a temps?”.

En eixe sentit, han lamentat que el tancament de Aldaia Rádio “ara es fa mes incomprensiu que mai”. Els tres grups municipals recorden que “en el passat ple municipal d'este dimarts 25 de setembre, els tres grups varem demanar previsió i prevenció pel que poguera passar si venien pluges fortes. És hora d'exigir responsabilitats i, per tant, tots tres junts demanarem un ple extraordinari i urgent per a conèixer el perquè d'esta incompetència i depurar responsabilitats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.