L’oposició d’Alaquàs afima que el pressupost 2016 tombat “no recollia suficientment” les seues propostes

3 lecturas

Els partits polítics d'Alaquàs que votaren en contra dels pressupostos municipals de 2016 presentant per l’equip de Govern municipal, (Partit Popular, Compromís, Canviem entre tots i Esquerra Unida) explicaren en un comunicat conjunt “que el pressupost presentat no recollia suficientment les propostes dels partits vessades en les reunions fetes a proposta de l’equip de govern des de finals d’octubre”.

fachada ayuntamiento alaquàs

Pepe Pons, portaveu del Partit Popular, opina que “des del Partit Popular hem exigit que s’augmentara la claredat i transparència del pressupost per a que els ciutadans saberen el vertader destí final de cada euro que paguen. I eixa justa demanda no ha sigut atesa per l’equip de govern”.

Consol Barberà, portaveu de Compromís per Alaquàs, ha declarat que “es tracta d’un fruit immadur que ha de madurar incorporant propostes que assumisquen la situació econòmica actual. No hem fet propostes demagògiques, hem demanat que reconeguen la situació econòmica i un pressupost no continuista amb mesures més globals”.

Mar Blanch, portaveu de Canviem entre tots, afirma que “per poder fer una defensa del interès públic hem de ser coneixedors de tota la informació, necessitem mecanismes puguen fer fluir la informació cap a qualsevol ciutadà d’Alaquàs de forma que siga atractiva i no un repte”.

Carolina Pino, portaveu d’Esquerra Unida, pensa que “el pressupost presentat pel grup socialista conté elements que no podem assumir i que perpetuen unes polítiques que han de canviar. Esquerra Unida ha realitzat diferents propostes en matèria d’ocupació pública, en gestió de recursos i manteniment i sostenibilitat de serveis. Sabem que és impossible d’assumir en el primer any la seua totalitat, però sí exigim que es recollisquen una part. Això ocorregut, i per tant el nostre grup va decidir votar en contra”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí