L’ONG Talha Xirivella porta 3.500 kilos de menjar, bolquers i roba als campaments de refugiats del Sahara Occidental

0
930

L’ONG Talha Xirivella (Associació d’Ajuda al Poble Sahrauí de Xirivella) ha participat en la Caravana per la Pau que ha eixit de València amb destinació als campaments de refugiats del Sahara Occidental.

Aquesta iniciativa solidària l’organitza la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià, FASPS-PV,és possible gràcies a la solidaritat de milers de persones i entitats. El camions de la Caravana per la Pau han eixit el dissabte 4 de març de Paterna amb aliments arreplegats junt amb material escolar, i diversos projectes per a ser enviat als campaments de refugiats saharahuís en Tinduf.

Talha porta col·laborant en aquest iniciativa des del 1998. En aquesta ocasió ha aportat alvoltant de 3.500Kg de menjar imperible, com lentilles, oli, sucre o arròs. 390 unitats de sondes, 230 camisets esportives per a xiquet/a, 36 camisetes adult i 1000 unitats de bolquers per a persones adultes.

L’ONG vol donar les gràcies a totes les persones que feu possible aquest projecte solidari: socis, col·laboradors, amics i familiars que ens doneu suport i també a l’Ajuntament de Xirivella, AMPA CEIP Miguel de Cervantes Xirivella, Ceip. Antonio Machado (xirivella, CEIP Rei En Jaume de Xirivella, CEIP Gregori Mayans (Xirivella), Ceip Ramón Y Cajal De Xirivella, AMPA CEIP Blasco Ibáñez, CEIP Cristóbal Colon, CEIP Vicent Ricart i Bonillo, Ayuntamiento de Benetússer, PAH Horta Sud, Escola Infantil Centre Social “El Grao”, AMPA CEIP Rodríguez Fornos, IES Vicenta Ferrer Escrivà – Patraix, Escola Gavina, Falla Mont de Pietat – Xirivella, Esquerra Unida Xirivella, Club de Atletismo Peus Lleugers de Xirivella, Centro Salud Xirivella, CEIP Ausias March Picanya, AMPA CEIP Baladre Picanya, Ies Enric Valor Picanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here