Llum verda a la creació d’una nova zona industrial al Polígons Els Mollons d’Alaquàs

775

Alaquàs ha donat llum verda a la creació d’una nova zona industrial al Polígon Els Mollons d’Alaquàs. El Ple de la Corporació Municipal d’Alaquàs va aprovar el passat dijous 24 de novembre amb els vots a favor del PSOE i C’s, les abstencions de PP i CET i els vots en contra de Compromís i EU, les bases de programació que regiran el Sector VII d’aquest polígon industrial.

fachada ayuntamiento alaquàs

La creació d’aquesta nova zona industrial permetrà la implantació i el desenvolupament de noves empreses que per les seues característiques i necessitats de superfície no s’havien ubicat fins ara als polígons d’Alaquàs. Es tracta d’una actuació prevista dins de l’actual Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaquàs, aprovat el passat 1 d’abril de 2015, i que combina el creixement urbà i industrial amb la creació de noves zones verdes, donant prioritat a la dotació de més sòl empresarial per tal d’afavorir la generació de noves industries per al foment de l’ocupació.

La nova zona industrial s’ubicarà al sector VII del polígon dels Mollons, junt al Cementeri Municipal. L’àmbit d’actuació ocupa un total de 283.485 metres quadrats, del qual es destinaran 196.000 metres quadrats a sòl industrial terciari i la resta a zones verdes. Estarà destinada a empreses que requereixen superfícies superiors als 25.000 metres quadrats i usos no contemplats fins ara al Pla General d’Ordenació Urbana.

La ubicació estratègica d’aquesta zona del Polígon, connectada de manera immillorable amb les principals vies de comunicació com són la CV410, la CV36 i la CV413 així com la seua proximitat a l’aeroport i al port de València, fan dels polígons industrials d’Alaquàs zones excel·lents per a la implantació de noves empreses.

Aquesta intervenció en el polígon permetrà al Consistori adquirir els terrenys per a l’ampliació del Cementeri Municipal, que veurà créixer la seua superfície en 11.654 metres quadrats més.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha afirmat que aquesta actuació “és una de les més importants i decisives de tota la legislatura des del punt de vista econòmic i de desenvolupament. Esta actuació és fruït del treball conjunt realitzat entre l’Ajuntament i l’Agrupació Comarcal d’Empresaris i de l’esforç continuat per donar resposta a l’empresariat del municipi amb un pla adaptat a la realitat social i econòmica”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.