L’IES Enric Valor comença el curs sense mestres de anglès, de llatí i castellà

0
94
Bankia

L’Institut Enric Valor de Picanya va començar el passat dia 15 el curs escolar sense mestres d’anglès, llatí i castellà ja que el la conselleria d’educació no ha cobert una vacant d’anglès i encara no ha cobert unes baixes dels mestres titulars de llatí i castellà des de l’inici del curs.
Segons denuncia Iniciativa per Picanya, en la matèria d’anglès els primers dies lectius d’alguns cursos els alumnes no pogueren adquirir cap coneixement ja que la vacant existent no era coberta per la Conselleria.

“El llatí i el castellà tampoc no poden ser impartits de forma satisfactòria donat que les baixes del professorat titular són obviats per la mateixa Conselleria i a hores d’ara, són hores mortes per a part de l’alumnat”, segons denunciaren desde Iniciativa.

Jovita Pérez, regidora d’aquesta formació en el Ayuntament de Picanya, “en el segle XXI, amb la tecnologia existent i amb la llarga llista de personal docent en les borses de treball de la Conselleria, és inconcebible que no es cobrisquen els buits de docents, siguen del tipus que siguen, en qüestió de pocs dies, per no dir d’un dia per un altre”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here