L’IES Carles Salvador d’Aldaia, reuneix 350 quilos d’aliments i 250 de roba per als refugiats de Grècia

0
507

L’alumnat del 2n curs de l’ESO de l’IES Carles Salvador en el marc del projecte Asilo y Refugio, col·labora en la campanya ‘València con los refugiados en Grecia’ promoguda per l’associació KARAAMA.

En dos setmanes els alumnes ha aconseguit reunir uns 350 kilos d’aliments i uns 250 kilos de roba que l’alumnat ha classificat i embalat adequadament per al seu enviament a Belgrad i Lesbos.

La promoció de la campanya dins de l’institut ha estat possible gràcies a la dedicació de l’alumnat, el qual ha penjat cartelleria relacionada amb el projecte i ha realitzat xarrades explicatives a la resta de companys i companyes que no hi participaven directament per tal de dinamitzar la recollida.

La direcció del IES Carles Salvador ha destacat i valorat la implicació social d’aquests joves per a generar una xarxa de solidaritat que, de segur, revertirà positivament tant en les persones refugiades, que rebran l’ajuda directa, i també en la pròpia formació com a ciutadania compromesa amb la justícia social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here