L’holandès Bram Sniekers, nou director de L’Artística Manisense

878

L'holandès Bram Sniekers és el nou director de la Banda Simfònica de L'Artística Manisense. Bram Sniekers, que ja va estar al front de l'agrupació com a director convidat en el passat Concert de Nadal, compta amb una àmplia experiència en el camp de la direcció de banda i orquestra.

Sniekers va començar els seus estudis musicals a Thorn (Holanda) i posteriorment va estudiar trompeta i direcció d'orquestra al Conservatori de Maastricht. Ha sigut finalista o guanyador de diversos cursos i premis de talent musical i de direcció d'orquestra.

En la seua àmplia trajectòria com a director, ha estat al front de bandes i orquestres simfòniques tant per la geografia espanyola (València, Gran Canària, País Basc, La Corunya, Ourense, Pontevedra…) com per la internacional (Colòmbia, Veneçuela, Suïssa, Alemanya, Holanda…) i ha dirigit, al seu torn, a solistes de gran talla internacional. Ha enregistrat diversos treballs discogràfics en col·laboració amb editorials internacionals com World Wind Music, Baton Music i Amstel Music.

L’Artística Manisense

La Banda Simfònica de L’Artística Manisense, que enguany celebra el seu 50 aniversari, està formada en l'actualitat per un centenar de músics i al llarg de la seua història ha guanyat diversos certàmens de música, com el Certamen de València i el Vila d'Altea. A més de la seua agrupació principal, la Societat Musical compta amb una Orquestra, un Cor Polifònic, una Banda Juvenil i altres agrupacions com la Batucada Zumba-li Xe. L’Artística Manisense compta també amb una Escola de Música, Dansa i Teatre que ofereix classes d'ensenyaments elementals i professionals de música, així com classes per a bebès o solfeig per a adults.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.