L’Escalante prepara el cicle ‘Xarxeta’ de teatre on line

42

El Teatre Escalante de la Diputació de València prepara el cicle Xarxeta, una iniciativa d’arts escèniques on line per als més menuts i al que poden optar, fins al 18 de maig, totes les companyies i professionals del sector de les arts escèniques infantils valencians que prèviament s’hagen estrenat i gravat en el territori valencià.

La iniciativa Xarxeta “vol dignificar el treball dels professionals de les arts escèniques i donar continguts interactius per als més menuts”, explica la diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello.

El cicle es desenvoluparà al llarg dels mesos de maig, juny, juliol i setembre 2020, amb possibilitat de ser prorrogable segons el període de confinament que hagen suportat les famílies i en especial els xiquets, a més del període de inactivitat dels teatres.

Els visionats als canals oficials del Teatre Escalante seran gratuïts per al públic. “Les funcions es plantejaran per una publicació de 72 hores cadascuna, de manera que tinguen exclusivitat per al públic infantil i hi haja una fidelitat en els horaris”, explica el programador de l’Escalante, Gabi Ochoa.

Presentació de projectes

Les companyies han de plantejar un pressupost orientatiu raonat i detallat en format de memòria cau (caché) per la seua publicació del vídeo als canals d’audiovisual no tradicionals del Teatre Escalante (Youtube, Vimeo, Dailymotion i/o similars).

Des de hui 5 de maig es podrà consultar esta invitació oberta a la web del Teatre Escalante (www.escalantecentreteatral.com).

Altres iniciatives de l'Escalante

En els pròxims dies l’oficina tècnica del Teatre Escalante farà extensiva una crida a projectes per a rebre propostes, que seran solucions gràfiques i de disseny, que avancen el perfil tècnic i professional de qui desenvoluparà la imatge gràfica de la pròxima temporada d’arts escèniques del Teatre Escalante.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.