Les xifres i les sensacions consoliden la IV Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent

815

Picassent ha celebrat este cap de setmana la IV edició de la Fira de la Tapa i del Comerç. Un total de 31 empreses, 19 comerços i 12 del sector hostaler, han estat presents al recinte firal ubicat a la Plaça del Mercat i al carrer Gómez Ferrer per donar a conéixer i tastar els seus productes.

fira de la tapa Picassent 2018L'alcaldessa Conxa García destaca que la Fira de la tapa "ha agradat als paladars de les milers de persones que s'han acostat per disfrutar de la gastronomia més nostra alhora que també s'ha contribuït a potenciar el comerç de proximitat, tan imprescindible per al teixit econòmic de Picassent".

De fet, i atenent a les sensibilitats de l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, enguany s’ha optat per una zona comercial més ampla i al carrer Gómez Ferrer, “que ha agradat i molt als comerciants participants i que ens serveix com a impuls per treballar conjuntament amb l’Ajuntament de Picassent per fer un comerç més fort i amb més possibilitats”, segons ha destacat Vanessa Fortuny, en una entrevista en l’emisssora pública local, Ràdio l’Om.

En la mateixa conversa, Fortuny ha afirmat que les xifres de la Fira de la Tapa han sigut millors respecte a 2017 i s’ha arribat a una quantitat aproximada de 18.000 euros, amb una inversió a més aportada per l’Ajuntament de Picassent en matèria de logística i muntatge de casetes de 25.000 euros", segons ha confirmat Mónica Olguín, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Picassent.

Fira de la tapa PicassentA més, durant estos tres dies, s'han portat a terme tallers i activitats complementàries amb alguns dels comerços participants, com ara scrapbooking, globusflèxia, castells unflables, disfresses infantils i la presentació i firma de llibres d'autors locals com Vicent Dasí i Andrés Sandemetrio, tot, enquadrat en les Festes de la Miraculosa que han aportat música, desfilada de Moros i Cristians, dansaes i els tradicionals actes religiosos en un cap de setmana festiu i d'intensa participació ciutadana a Picassent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.