Les vivendes tutelades del municipi no compten amb serveis bàsics per als majors

0
106
Bankia

La diputada d’Iniciativa del Poble Valencià, Mónica Oltra, ha denunciat la “desatenció” de la gent major que ha accedit a 31 vivendes tutelades. El centre de dia que es va construir justament amb les vivendes encara no està en funcionament, el que provoca que els propietaris no puguen fer us de serveis comuns com el menjador, l’atenció especialitzada i el centre social.
Construïdes per la Conselleria d’Obres Públiques, a través de l’IVVSA, les vivendes de lloguer estan dirigides a gent major amb un cert grau d’autonomia personal. Per això, aquesta situació, segons Oltra, “es un “frau per que després d’un any des que es feu l’adjudicació, el centre de dia amb els serveis comuns segueix sense estar en funcionament, la qual cosa provoca un greu deteriorament per a la qualitat de vida de la gent major que viu al complex”.

Amés, afegeix, els beneficiaris d’estes vivendes estan “totalment desatesos, abandonats a la seua sort a les afores de Picanya, que no compta amb cap tipus de serveis sanitaris, comerços etc.” En este sentit, des d’Iniciativa argumenten que molts dels beneficiaris no haurien optat a aquest complex de vivendes, per que “ara la gent major ha vist com els és molt més complicat accedir a serveis bàsics”.

La portaveu de Compromís ha registrat una bateria de preguntes en Les Corts dirigides al Consell per a què esclarisca perquè no estan en funcionament els serveis comuns d’estes vivendes tutelades, qui és el responsable d’este deteriorament de la qualitat de vida dels beneficiaris i quant i com pensa posar remei a esta “vergonyosa” situació.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here