Les visites nocturnes i diürnes a la Torre de Torrent fan aumentar la xifra a 360 visitants en juny

676

Un total de 360 persones han visitat la Torre durant el mes de juny, dins de la programació ‘Tic Tac! Torrent i cultura, Torrent al carrer‘. Els participants en la visites guiades, que han sigut nocturnes i diürnes, s’hi han inscrit per correu electrònic, per telèfon o a través d’un qüestionari. En total, 5.550 persones han conegut el monument representatiu de la ciutat des de 2015.

Visites nocturnes i diürnes Torre de TorrentEls visitants han sigut la majoria veïns i veïnes del municipi, però també persones d’altres poblacions properes com ara Aldaia, Alaquàs o Sueca; de Madrid, Saragossa o de Veneçuela. En acabar la visita, en què es coneix no només l’evolució de la Torre sinó també de la realitat de Torrent, “els visitants reben un xocolate, un còmic amb la història de la ciutat, un llibre sobre el rossejat i fullets amb l’oferta turística”, tal i como explica la regidora de Turisme, Susi Ferrer.


Durant el mes de juny, la capital de l’Horta Sud ha acollit “Tic Tac! Torrent i Cultura, Torrent al carrer”, una intensa programació lúdica i cultural en llocs públics de la ciutat.

Tota la informació sobre les visites està disponible en el web municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.