Les inversions en la línia 3 de Metrovalència suposaran el fi del soroll i les vibracions del tren al seu pas per Foios

674

Amb un valor de 8.354.071 euros, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha licitat un primer paquet d’inversions en la línia 3 de Metrovalència que suposarà la renovació completa del paviment dels passos a nivell, tant de vianants com carreters, la substitució dels desviaments (agulles) i de gran part de la via.

paso a nivel FoiosEse projecte supossarà a Foios una inversió d’un milió d’euros. En concret, a Foios se subsitueixen els dos desviaments existents, o agulles, així com el paviment de tots els passos carreters i de vianants (Dr. Millan amb Hugo Bacharach, el pas entre andanes entre Ruiz de Lihory i Avda. mediterrani i el pas de vianants i carreter de l’Avda. del Cid) i es renova una gran part de la via.

Foios espera, segons ha explicat l’alcalde Sergi Ruiz, que estes actuacions reduïsquen notablement el soroll i les vibracions del convoi del tren al seu pas pel municipi, “que és una vella demanda del veïnat”.

Des del 2015, segons Ruiz, l’Ajuntament de Foios ha mantingut diverses reunions amb la direcció i responsables de Metrovalència per insistir en la conveniència d’abordar les inversions necessàries que augmenten la seguretat i minimitzen el soroll del metro al seu pas per Foios.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.