Inicio En Valencià Les Insígnies d’Or de la Ciutat d’Alzira 2020 ja tenen destinataris

Les Insígnies d’Or de la Ciutat d’Alzira 2020 ja tenen destinataris

0

Dilluns per la vesprada es va reunir la Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alzira per a acordar els guardonats amb les Insígnies d’Or de la Ciutat que el consistori concedix anualment a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua labor. Ahir mateix ja es va comunicar la decisió als guardonats .

En la modalitat d’Humanisme, serà l’Àrea de Salut Pública de la Ribera per la seua tasca per a fer front a la pandèmia del coronavirus; en Activitats Empresarials, a la Pirotècnia Crespo que enguany complix 100 anys; en Cultura, a MªDolores Tomás Calatayud primera dona d’Espanya que va obtindré la càtedra de vent-flaura i directora del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo; en Activitats Diverses, al col·legi d’advocats d’Alzira en el 150 anys de la seua creació. En la modalitat d’Esports, el Consell Municipal d’Esports declara desent este guardó.

En 2020 l’habitual acte de lliurament del 30 de desembre amb la baixada de la bandera, la cercavila i el plenari queda ajornat fins que les condicions sanitàries permeten la seua celebració.

L’Ajuntament prepararà per a eixe dia un acte senzill de recordatori del dia de la ciutat per a commemorar l’entrada a Alzira de Jaume I. Tindrà lloc a les 12 del migdia a la porta del consistori i consistirà a la lectura de la proposta de les insígnies per al plenari i un parlament. En acabar es llançaran carcasses i s’escoltarà l’himne.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.