Les Falles ja es senten a Foios

1090

Falten només sis dies pera la plantà dels monuments fallers i l’emoció i la tradició ja es deixen sentir per tots els racons de Foios. Tant l’Ajuntament com les tres comissions falleres del municipi ja estan preparats per a fer gaudir a tots els veïns al voltant dels casals i els monuments.

Com diu l’alcalde, Sergi Ruiz, “les vespres de la primavera són les de l’eclosió de la natura i l’efervescència de les gents i al centre d’esta explosió, germina la festa de les falles, dies en què els valencians i les valencianes ens aplegarem al voltant dels casals i de l’activitat fallera per ballar, xarrar i riure al ritme dels sons actuals i de sempre”.

També el regidor de festes, Juanjo Civera, ha destacat aquesta vessant de les falles a Foios: “són casal i carrer”. I tant l’un com l’altre han convidat a tots els veïns, fallers o no, a gaudir dels pròxims dies grans de festa i tradició.

Enguany, els representants fallers de les tres comissions són Carlos Ruiz, Paula Gallent i els xiquets Dario Pérez i Núria Roberto, per la falla Avinguda-Rei En Jaume; José Muñoz, Nerea Ferrer i els xiquets Pepe Marco i Irene Garcerá per la comissió de La Comunitat, i Pedro Lavara, Mari Julia Rodríguez i els xiquets Carolina Fornali i Pau Navarro per la comissió de Màrtirs i adjacents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.