Les Falles de Torrent recorden a fallers i falleres que els actes de setembre no seran unes «falles a l’ús»

683

Les 29 falles de Torrent i el OAM Junta Local Fallera han traslladat a fallers i falleres de la localitat i a la ciutadania torrentina en general, mijantçant un comunicat, els pilars fonamentals de les celebracions falleres del pròxim mes de setembre.

La base fonamental de qualsevol acte serà la seguretat i la responsabilitat

«Som conscients que la pandèmia continua sent ací i per això els actes segurs i responsables és el primer dels pilars de la celebració. Sabem que serem el centre de moltes mirades, però no se’n van més que a aplicar en la nostra activitat protocols que ja existeixen en el nostre dia a dia. En cap moment s’ha definit un protocol especial per a les falles, sinó que hem sigut les falles les que ens hem adaptat als protocols ja existents», assenyalen les fallers i la Junta Local Fallera de Torrent.

Cremà fallas Torrent 2019No seran unes falles a l’ús

Una realitat que es vol recolçar és que els actes fallers de setembre no poden entendre’s com «unes falles a l’ús. Se celebraran els actes ‘patrimonials’ amb la finalitat de poder tancar el cicle. Les falles hem renunciat a la part més festiva i lúdica de la celebració per a poder posar fi al cicle celebrant els actes essencials i d’aqueixa manera poder reactivar uns sectors productius «autòctons» especialment afectats després d’any i mig», recorden.

Seran unes falles íntimes, unes falles de barri

«Ajuntar-nos de nou falleres i fallers serà important, demostrant la importància per als nostres barris i que les falles són molt més que una festa», indiquen.

Fer sentir-se volguts i abrigallats als representants

«Fer que els nostres representants se senten volguts i abrigallats per la seua comissió» és una altra de les idees que les fallers i la JLF volen reforçar al seu comunicat. «Possiblement no seran les falles que haurien somiat tindre, però entre tot el col·lectiu faller hem de fer-los sentir que són especials per a nosaltres i que aqueix afecte que els traslladem compense la llarga espera perquè les falles 2021 tan atípiques que viurem fem que siguen amb seguretat les millors falles de la seua vida», conclouen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.