Les falles de Torrent es preparen per a triar a les seues màximes representants de 2014

0
129

Les falles de Torrent es preparen per a triar a les seues màximes representants de 2014. Tal i com marca el reglament, en el mes de juliol coneixerem les components de la Cort d’Honor i les Falleres Majors de la ciutat per al pròxim exercici.

Concretament, serà el dissabte, 13 de juliol, quan l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, obrirà el sobre que contindrà els dos noms de les afortunades. L’acte d’elecció serà a l’Àgora de Parc Central, a les 22 hores, amb un gran espectacle de llums i so, on les vertaderes protagonistes estaran acompanyades d’un fil conductor que amenitzarà la vetlada.

L’engranatge es fica en marxa i esta mateixa setmana comencen ja les proves amb el jurat. Seran unes jornades plenes de diversió, jocs i rialles. Este pròxim dijous serà el torn de les candidates infantils i divendres tindrà lloc les proves amb les candidates majors. Diumenge serà el dia de convivència de les dos aspirants a Corts, on la diversió, les ganes de passar-ho bé i la germanor estaran per damunt dels nervis. El dilluns, 8 de juliol, serà el torn de més proves per tal d’aprofundir en els perfils de les candidates i dimarts, 9 de juliol, es ficarà punt i final, amb la desfilada dels vestits de valenciana de les candidates.

La Junta Local Fallera de Torrent ens ha fet arribar els noms i currículums dels encarregats d’elegir a les Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent per “oferir la màxima transparència en el procés, de manera que en tot moments els membres del jurat donen la cara, el seu nom i prestigi per tal d’oferir la màxima claredat, solvència i professionalitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.