Les 29 falles de Torrent començaran el nou curs faller amb un dia de convivència

0
150

Torrent. Nuevas Falleras Mayores 2014El 14 de setembre les 29 falles de Torrent i els seus fallers seran els protagonistes d’una jornada de convivència amb Jocs Populars Valencians per als xiquets, un festival de paelles i un campionat de truc.

L’Àgora de Parc Central acollirà este acte amb el qual es dona el tret d’eixida al nou curs faller després de les vacances d’estiu.

El dissabte, 14 de setembre, a l’Àgora de Parc Central donarem la benvinguda al curs faller amb jocs, esmorçar a preus populars per a tots els assistents adults i esmorçar gratuït per als xiquets que participen. Així doncs, les activitats programades per a este dia serà a les 10:00 hores, recepció i acollida. A partir d’este moment hi haurà un servici de barra per a esmorzar amb preus molts populars. Per a posteriorment, donar pas a les 10:30 a l’organització de grups de jocs infantils amb repartiment d’esmorzar gratuïts per als xiquets i xiquetes participants.

Paral·lelament, a les 10:45 hores es procedirà a l’organització del sistema de joc del Campionat de Truc per als fallers adult. La modalitat del campionat serà de partides amb eliminació directa, sempre en funció de les parelles participants.

Una vegada organitzats, a les 11:00 es donarà començament dels Jocs Populars, amb l’actuació d’un contacontes en valencià per als més xicotets, que els farà protagonistes de contes i rondalles. I també a les 11:00 Començament del Campionat de Truc.

A les 12:30 començarà el Festival de paelles. L’OAM Junta Local Fallera entregarà tots  ingredients per a cuinar una paella de 20 comensals, les falles que vullguen cuinar paelles de més comensals tindran que portar-se els ingredients extras. De la mateixa manera que les falles hauran d’aportar els utensilis de cuina i coberteries, etc…

Per poder tindre un control de falles participants, les falles tindran que comunicar a JLF la seua participació en l’elaboració de la paella com el número de comensals participants amb data màxima el dilluns 9 de setembre. A les 12:45 es procedirà a repartiment de cadires i taules en funció del número de fallers inscrits de cada falla. I quan acaben els jocs i el campionat de truc, a les 14:30 hores començarà el dinar de germanor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.