L'EPA d' Alaquàs celebra el final de curs i el seu X aniversari al Castell

743

El Centre Públic de Formació de Persones Adultes Enric Valor va celebrar ahir l’acte de clausura del curs 17/18, així com el 10é aniversari de la seua ubicació al Castell d’Alaquàs.

Clausura del curs EPA AlaquàsL’acte va constar de dues parts en què es va contar la història de l’EPA al llarg de quasi quaranta anys de la seua existència. Després va tindre lloc una projecció de vídeos amb intervencions d’antics directors i alumnes que assistixen a les classes o bé han passat pel centre.

El seu Director, Vicente Sànchez, va voler destacar la tasca desenvolupada aquests 10 anys així com l’oferta formativa del proper curs, i els projectes Erasmus en els que han participat.

L’alcaldessa d'Alaquàs Elvira García que també va assistir a l’acte, va felicitar als i les responsables del Centre per la consolidació de la Formació de persones Adultes al municipi.

L'acte de graduació de l’alumnat de II Cicle de GES va comptar amb l'intervenció dels tutors i una representació de l’alumnat.

La cita es va tancar amb l’actuació del Cor de l’Epa i un sopar a la plaça del Santíssim amb disc mòbil per a acomiadar el curs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.