Leonardo Flinker venç en la 56ª edició del Trofeu Sant Onofre de ciclisme a Quart de Poblet

531

El ciclista de l'equip ESETEC-Meliá d'Alacant, Leonardo Fliker, va aconseguir el primer lloc del podi en la 56ª edició del Trofeu sant Onofre de ciclisme, categoria juvenils, organitzat per la Penya Ciclista de Quart de Poblet dins dels actes de Juny, mes de l'esport, amb el patrocini de l'Ajuntament i de Caixa Popular.

Trofeu Sant Onofre PodioEl segon lloc va ser per a Raúl Granados, que compartix equip amb el guanyador, i el tercer per a Sergio Gil, del Coves de Sant Josep, establit en la localitat castellonenca de la Vall d'Uixó. Per equips, es va imposar l'ESETEC- Meliá.

Pel que fa a les dues metes volants, la primera en la volta 10 va ser per a Sergio Gil i la segona, en la volta 20, per a Fliker.

El regidor d'Esports, Manuel Diaz, i el president de la Penya Ciclista, Miguel Angel Saéz, van lliurar els trofeus en esta prova en circuit urbà, en la qual els 50 participants van recórrer un traçat de 63 quilòmetres amb una mitjana de més de 42 quilòmetres a l'hora. De l’animació es va encarregar el directiu de la Penya, Ismael Fita.

L'organització ha agraït públicament la col·laboració de la Policia Local en l'esdeveniment.


 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.