L’empresa que fa la reforma del teatre Capitoli anuncia que no les finalitzarà si la Generalitat no li paga les factures pendents

0
76
Bankia

A un mes de finalitzar les obres, l’empresa adjudicatària de les obres de reforma del teatre-cinema Capitoli, Construcciones Francès, ha anunciat que si la Generalitat no li avança una part de les factures pendents d’esta i d’altres obres actualment en marxa no pot continuar treballant i que per tant paralitzarà les obres.
Tras coneixer esta postura, el grup municipal de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Godella demanarà al pròxim Ple municipal el vot a favor de tots els grups polítics per a demanar que la Generalitat “faça front als seus compromisos econòmics i pague les obres de reforma del teatre-cinema Capitoli, per a que puguen acabar els treballs de rehabilitació i ampliació”.

La portaveu del Bloc –Coalició Compromís a l’Ajuntament de Godella, Eva Sanchis, va demanar al plenari de l’Ajuntament celebrat el passat 27 d’octubre que tots els grups polítics s’unisquen i pressionen per a que la Generalitat faça front als seus compromisos econòmics.

Per a Sanchis, “el fet de no poder inaugurar abans de Nadal, suposa un greu perjudici, tant per a les escoles, com per a les associacions culturals i per al poble en general. Teníem molts compromisos per a la programació de la sala en estes dates i ara mateix estan tots en l’aire”.

Bloc-Compromís va demanar a l’alcalde de Godella, Salvador Soler, que fera les gestions necessàries davant la Conselleria, per a la continuïtat de les obres, i als regidors del PP, per a que treballen dins el seu partit, que es qui governa la Generalitat, per a defensar els interessos de Godella.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here