L’avinguda al Vedat acull la Mostra Empresarial per donar a conèixer el món empresarial torrentí

0
296

L’avinguda al Vedat acull este cap de setmana la Mostra Empresarial de Torrent 2017 amb un gran nombre d’activitats, com ara música en directe i l’assistència de la Patrulla Canina, amb qui els xiquets i xiquetes podran jugar i fer-se moltes fotos. La mostra estarà situarà del número 1 al 25 de l’avinguda. Des de les 11.00 fins a les 20.30 hores.

Agenda del cap de setmana

Els més menuts tenen l’agenda plena d’activitats per a este cap de setmana. Dissabte a les 9.30 hores tindrà lloc la Carrera del Color; una festa escolar que consta d’un circuit urbà, que enguany s’iniciarà a l’avinguda Olímpica, amb una distància d’entre 400 m i 1.300 m, segons la categoria.

Les activitats infantils es complementen amb el taller Story Tellings Stones del Centre Ambiental del Vedat. Dissabte i diumenge a partir de les 11.00 horas, els participants pintaran pedres les quals formaran part d’un divertit joc que servirà per a inventar històries sorprenents i misterioses. A més, al centre també es celebrarà un curs de plantes medicinals, en què el doctor en Ciències Biològiques Alonso Verde parlarà sobre la riquesa de les plantes aromàtiques: romaní, timó, sàlvia, espígol, rabet de gat, entre d’altres. Des de les 9.30 h fins a les 18.00 h. I per a finalitzar es podrà gaudir d’un taller de formatges on es tractaran la història i els beneficis per a la salut d’este aliment. A les 10.30 horas.

Diumenge a les 11.00, l’Hort de Trénor oferix el taller Mosaics amb llegums, on els xiquets podran crear uns mosaics molt bonics amb llegums i altres llavors.

D’altra banda, dissabte a les 19.00, Héctor Alterio visita l’Auditori de Torrent amb un espectacle que tracta un tema tan espinós com és la pèrdua de la realitat a la vellesa. El padre és una obra de teatre que moltes vegades s’acosta al drama, moltes altres a la comèdia i la majoria de les vegades a un inquietant thriller a l’estil Hitchcock. I diumenge a les 11.00 hores tindrà lloc el concert de joves agrupacions de la UMT, que impressionaran tots els assistents amb la qualitat de la seua música.

Diumenge a les 12.30 hores, els torrentins i torrentines gaudiran d’un concert amb motiu del Dia de l’Alfabet Cirílic a càrrec de l’associació Santa Sofia de Llevant en la sala d’actes de l’ajuntament.

El barri de Sant Gregori celebra diumenge la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats amb una missa a l’aire lliure i amb un espectacle de balls regionals a les 12.00. I a les 19.00 hores, la falla II Tram també es suma a les activitats per a honrar la Mare de Déu amb una missa i posterior processó al voltant de l’avinguda.

Per a acabar el cap de setmana, l’associació animalista ADAT ha programat l’obra de teatre Sueño de una noche de verano de William Shakespeare representada per la companyia teatral Retablillo. A les 18.30 hores en la sala d’actes de l’ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here