L’associació que organitza el Festival Inquiet anuncia un endarreriment en la seua celebració per la crisi

0
46
Bankia

L’Associació Cultural La Fàbrica de la Llum, entitat organitzadora del Festival Inquiet de Cinema en Valencià que es celebra a Picassent, ha anunciat que des de l’entitat es continua treballant en l’organització de la celebració de la VII edició que ha vingut realitzant-se des de 2005, ininterrumpidament encara que aquest any, el certamen s’ajorna uns mesos.
L’organització vol fer palès que la pròxima edició del Festival no tindrà lloc durant els mesos de la tardor, com ha estat habitual des dels inicis de l’Inquiet. No obstant, “això no vol dir en cap cas que el Festival no torne a celebrar-se, ni tan sols que no s’estiga treballant de valent amb l’objectiu de tornar a fer un festival renovat i que aposte amb més força per l’audiovisual en la nostra llengua”, expliquen des de l’organització.

Des de la Fàbrica de la Llum manifesten que el endarreriment en la celebració del festival està marcat, per un costat, per l’actual situació de crisi econòmica que obliga a buscar noves fonts de finançament i, per altra part, per la necessitat de reorganitzar un festival “que aposte i done suport de forma més contundent a l’audiovisual en valencià, des de l’esfera amateur fins a la professional”. Aixi doncs, la pròxima edició tindrà lloc els pròxims mesos.

“Amb tot, volem aprofitar este comunicat per agrair a totes aquelles persones i institucions que ens han donat i continuen donant-nos suport per portar endavant un projecte seriós i il•lusionador, un projecte que té com a objectiu principal servir de plataforma per promocionar el cinema en la nostra llengua”, conclou el comunicat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here