L’Associació de Veïnes i Veïns de Massamagrell i Socarrel vol fer front a la proliferació de cases d’apostes

701

L’Associació de Veïnes i Veïns de Massamagrell i Socarrel vol fer front a la proliferació de cases d’apostes. Per això ha organitzat per al diumenge 23 de febrer a les 19:00 hores al tercer pis del Centre Cultural la presentació d’una campanya contra les cases d’apostes.

Els responsables de l’associació veïnal consideren que “aquesta problemàtica social està al centre del debat polític, i no és per a menys: precarització dels barris, destrucció de famílies, pobresa… aquest és un negoci que afecta sobretot els barris més marginals i als col·lectius més vulnerables”.

L’AVV de Massamagrell considera que “davant de situacions d’inseguretat i de convivència, cal una resposta conjunta de tot el veïnat per a enfrontar-nos a allò que ens ataca, que atempta contra la joventut i degrada els pobles: les cases d’apostes”.

Els organitzadors de la jornada expliquen que “estem fartes de veure com tota una generació de joves i les seues famílies s’arruïna”. Per això, “i perquè no vindrà ningú de fora a solucionar-nos res”, els veïns han decidit convocar esta jornada de conscienciació para iniciar accions per a evitar l’apertura de més cases d’apostes a Massamagrell».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.