L’Associació d’Alumnes EPA de Torrent arreplega 5.708 signatures per una escola nova

184

L’Associació d’Alumnes del Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent ha arreplegat vora 6.000 signatures en la campanya “Per una escola nova”, per tal d’aconseguir la construcció d’un nou edifici per al centre de formació de persones adultes de Torrent.
Aquestes signatures han estat lliurades en Presidència de la Generalitat, i de la mateixa manera s’han lliurat còpies dirigides al Conseller d’Educació i a l’alcaldessa de Torrent.

Les signatures han sigut arreplegades en els darrers mesos entre l’alumnat actual i antic del centre, així com mitjançant les xarxes socials. De les 5.708 signatures arreplegades, 474 han estat digitals, mentre que 5.234 han sigut presencials.

Amb aquesta iniciativa, l’Associació d’Alumnes vol que es trobe solució a un problema que es repeteix any darrere any, el de l’antiguitat del Centre i la mancança d’espai escolar per a fer front a la forta demanda formativa de la ciutat de Torrent. Cada curs, el Centre Públic de FPA inscriu més de 1.800 persones en les més de 90 accions formatives que organitza. Les aules queden xicotetes per a la forta demanda, i la limitació de places genera amples llistes d’espera.

“Amb un centre nou, tindríem més espai per a treballar, i l’oferta seria millor”, manifesta la presidenta de l’Associació d’Alumnes, Mati Dàries. Dàries indica que “l’Escola d’Adults de Torrent és un centre públic, i la resposta a la petició d’un centre nou deu trobar-se entre tots els estaments públics implicats: la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Torrent i la pròpia associació d’alumnes, com a entitat social sense ànim de lucre”.

El Consell Rector de l’Associació ha lliurat les signatures junt a un “Informe proposta per a un centre nou” i una carta dirigida als màxims responsables de cada institució pública (Presidència de la Generalitat, Conselleria d’Educació i Ajuntament de Torrent).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.