L’associació cultural l’Andana organitza el segon Trofeu de Galotxa

0
117
Bankia

Amb la tornada de la primavera, arriben també les activitats organitzades per l’associació cultural l’Andana com ara el segu Trofeu de Galotxa que començà l’any passat i que enguany celebra la segona edició.

Ja han confirmat la seva participació equips de la nostra comarca com Meliana, Foios i Massalfassar, campions aquests últims de la primera edició del trofeu.

A més, aquest any s’introdueixen com a novetat a les activitats esportives de l’Andana, les partides dels alumnes de l’ Escola de Pilota Valenciana de Puçol, la qual és gestionada per l’ associació i poc a poc va donant els seus fruits pel que fa al nivell dels xiquets que la formen. Aquesta vegada, els alumnes de l’escola municipal participaran en una partida de raspall on s’enfrontaran amistosament contra les escoles municipals de Tavernes Blanques.

La cita és el proper diumenge 27 de març, al carrer artificial de pilota valenciana situat al poliesportiu municipal de Puçol on es jugarà, a les 11.00 hores, una partida de raspall de les escoles municipals de pilota i, en acabar, els equips de Massalfassar i de Foios s’enfronten a la que serà la primera partida de la segona edició del Trofeu de galotxa l’Andana.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here