L'Associació de Comerciants d'Alaquàs presenta la campanya 'El cor del comerç, el cor de la teua ciutat'

1165

L’Associació de Comerciants d’Alaquàs (CAdA) ha posat en marxa una original i innovadora campanya de sensibilització per tal de posar en valor el comerç local i els beneficis de l’associacionisme comercial. La presentació oficial va tindre lloc ahir dimarts 17 d’octubre al Castell d’Alaquàs i va córrer a càrrec de l’actual president de l’associació, Miguel Idáñez, i de l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos.

Sota el lema El cor del comerç, el cor de la teua ciutat, la campanya està composada per una sèrie de vídeos en els quals es posa de manifest la importància que té aquesta entitat per a Alaquàs com a eix vertebrador de la vida social i econòmica. En els vídeos, que s’aniran compartint a través de les xarxes socials de l’entitat, ha participat l’alcaldessa d’Alaquàs, comerciants d’Alaquàs i representants de la junta directiva.

Per a la primera edil, “CAdA aporta qualitat en el treball, riquesa col·lectiva i és un patrimoni d’Alaquàs que hem d’estimar i cuidar. Si no exitira, l’hauríem d’inventar”, explica als videos.

L’associació ha apostat clarament per una campanya moderna i adaptada als nous temps en la que el protagonisme recau en els i les comerciants. Al llarg d’aquests mesos, l’entitat donarà a conèixer tots els vídeos que s’han anat realitzant per donar apropar als veïns i veïnes l’autèntic esperit de l’associació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.