L’assemblea d’Empoderem Massamagrell decideix per un sol vot no entrar a formar part de l’equip de Govern

484

Massamagrell-pacto-PSPV-Compromís-EmpoderemEmpoderem Massamagrell no entrarà a formar part de l’equip de govern municipal de Massamagrell, després que així es decidira en assemblea per 24 vots a favor de mantenir-se en l’oposició, 23 vots a favor d’entrar en l’equip de govern i 4 abstencions.

Aquesta formació política va dur a terme el divendres passat una assemblea informativa i participativa, on els veïns i les veïnes de la localitat van opinar sobre si la formació política havia de formar part de l’equip de govern municipal o romandre en l’oposició.

José Gimeno, un dels dos regidors que va aconseguir l’agrupació electoral en els passats comicis del 24 de maig, va explicar els termes de l’acord aconseguit per Empoderem Massamagrell, junt a PSPV i Compromís per a la investidura del nou alcalde i, tot seguit, es van repartir còpies d’aquest acord signat per les tres forces polítiques entre els i les assistents.

A continuació es va obrir un torn de paraula, on moltes de les persones allí reunides van donar el seu pareixer sobre el punt objecte de l’assemblea. Seguidament es va procedir a la votació.

D’aquesta manera, Empoderem Massamagrell romandrà en l’oposició en aquesta legislatura tal com ho ha decidit la majoria de l’assemblea.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.