L’argentí Antonio Francisco Pérez presenta al Centre Matilde Salvador ‘Ver Text Absents’

0
81
Bankia


Des de passat divendres fins al proper 18 de novembre, la sala d’exposicions del Centre Matilde Salvador obri les seues portes per rebre una mostra artística que auna sentiment i creativitat, acollida i gratitud, naixement i consolidació. Es tracta de l’exposició ‘Ver Text Absents’, a càrrec de l’artista argentí Antonio Francisco Pérez. Una mostra que ens apropa a la pròpia vida de l’artista, que l’ha definit com un “part” com un naixement, on a més, entre les moltes mirades que es veuen a la seua pintura tracta de la necessitat de no limitar-se, d’integrar cultures.

A la inauguració de la col·lecció pictòrica, passat divendres, el propi autor, argentí afincat a Aldaia, artista faller, que ja sent València i els seus monument com si foren de la seua pròpia cultura, va agrair a tots, especialment, a la seua família, amics, companys fallers i, sobretot, al consistori aldaier, la possibilitat de poder mostrar la seua obra, de com escoltaran, de tindre el seu “part” artístic.

Com no, junt a ells, en la inauguració en l’esplendida sala d’exposicions del Centre Matilde Salvador, es va reunir mig centenar de persones que varen destacar la barreja d’estils de l’artista i la seua voluntat de créixer. Entre ells, com no, estaven el regidor de joventut i noves tecnologies, Juanjo Roca, i Carlos Ibáñez, regidor de seguritat ciutadana. Els dos varen coincidir en l’aposta del consistori aldaier per donar oportunitats i obrir portes a tots els ciutadans.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here