Ix a la venda ‘Silla, entre hortes, marjals i l’Albufera’

0
51
Bankia


‘Silla, entre hortes, marjals i l’Albufera’ és un llibre escrit per Paco Tortosa i editat per Edicions 96 que, sense dubte, acostarà al lector als racons amb més bellesa natural del municipi.

Amb aquesta publicació pretenen aconseguir que les persones que vulguen conèixer Silla i el seu extens terme municipal “ho facen de forma assossegada i que l’experiència els resulte el més profitosa possible”. L’autor ha estructurat el contingut d’aquesta obra en quatre itineraris per a recórrer i gaudir –principalment a peu, amb bicicleta o amb barca–, dels paisatges i de la cultura que els envolta.

Paco Tortosa (Vallada, 1954) és doctor en Geografia per la Universitat de València i fotògraf autodidacta. És un dels pioners del cicloturisme a Espanya, a més d’un innovador expert en les maneres d’apropar-se als paisatges i els patrimonis culturals i naturals valencians. El resultat del seu treball són unes peculiars publicacions que aporten valuoses reflexions i anàlisis de les realitats paisatgístiques, culturals i mediambientals del nostre país.

El llibre, de 336 pàgines amb més de 1.000 fotografies, ix a la venda per 15 euros i, al municipi de Silla, es podrà adquirir a Imprimax, Quiosc Cassandra i Gráficas Fortuny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here