L’àrea recreativa de Llarí de la Pobla de Farnals comptarà amb un quiosc i nous contenidors de reciclatge

2624

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals portarà endavant una sèrie d’actuacions per a millorar les instal·lacions i serveis del Llarí. Per una banda, la regidoria de Turisme, Comerç i Ocupació té previst traslladar el quiosc ubicat a la plaça de les Corts Valencianes del barri de la platja fins a l’àrea recreativa per a donar-li utilitat a esta caseta que fins ara ha estat en desús per la seua proximitat a l’Oficina de Turisme. L’objectiu és col·locar l’equipament a la zona dels paellers i traure a licitació l’explotació del servei de venda de begudes, gelats i aperitius.

El procés per a optar a esta oferta s’obrirà una vegada finalitze la temporada d’estiu, previsiblement a partir de setembre, quan l’Ajuntament publique el plec de condicions amb els requeriments necessaris perquè les persones interessades puguen participar en el procediment.

Abans de l’adjudicació es duran a terme una sèrie de millores en el quiosc, com l’ampliació de les finestres i la reparació dels danys en l’estructura, per a garantir que es puga explotar el servei adequadament.

A banda del servei de venda, l’empresa adjudicatària haurà d’encarregar-se també d’oferir informació turística sobre el municipi, donat que la caseta es va adquirir a través d’una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme i entre les seues finalitats s’ha de promoure la localitat com a destinació turística.

Per altre costat, en la zona de paellers es col·locaran contenidors de color groc per tal d’afavorir el reciclatge dels envasos de plàstic. Els recipients es posaran al costat dels poals de color negre on únicament s’hauran d’abocar les restes orgàniques. L’objectiu és oferir als usuaris d’este espai natural suficients alternatives per a depositar les seues deixalles i fomentar el reciclatge. En esta línia, la regidoria de Medi Ambient ha iniciat converses amb l’empresa Ecovidrio perquè instal·le un iglú al Llarí on es puga abocar el vidre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.