Juli Roselló, nova presidenta de la Junta Local Fallera d’Alaquàs

2267

Alaquàs ha presentat públicament la nova Junta Local Fallera. L’entitat ha renovat enguany els seus càrrecs amb una àmplia representació del conjunt de totes les comissions falleres d’Alaquàs.

La presentació va tindre lloc en el marc de la primera Assemblea de Presidents. La nova presidenta de l’entitat, Juli Roselló, va presentar als responsables de les diferents comissions falleres tots els representants que formaran part de Junta Local Fallera i va explicar també les directrius i objectius de la nova Junta Local.

La reunió es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament i van estar presents l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar, i el Regidor de Cultura, Toni Saura, que els van felicitar per la nova responsabilitat

La nova Junta Local Fallera d’Alaquàs estarà presidida de nou per una dona. Juli Roselló, fallera de la comissió Verge de l’Olivar, serà enguany la màxima responsable de l’entitat. En l’àrea administrativa, ocuparà la secretaria Aitor Poveda i la vicesecretaria Marta Casas. En l’àrea econòmica, Carolina Sanchis serà la vicepresidenta i en protocol ocuparà el càrrec Andrea Pla i com a delegada Vanesa Ponce. Pel que fa a l’organització d’actes, la vicepresidència l’ocuparà Miguel Torres i com a delegat estarà Álex Ramos. Pel que fa a logística, el delegats seran Juanma Mares, Nuria Conde i Cristina Gómez. En l’àrea d’esports el vicepresident serà Luis Alcázar i com a assessors estaran David Amoraga i Amparo Zomeño.

Roselló es la primera dona triada per l’assamblea de presidents però no es la primera dona que ha sigut presidenta de la JLF. Anteriorment Mª José Pasqual, qui va ser secretaria general amb funcions de presidenta a l’any 2012, e Isabel Mondejar, actual regidora de falles, ja varen exercir com presidents de la JLF d’Alaquàs.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.