L’ampliació del CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios arrancarà el primer semestre de 2017

3 lecturas

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el conseller d'Educació, Vicent Marzà, presentaren el Mapa de les Infraestructures Escolars 2016-2019. Entre les actuacions previstes s'inclou l’ampliació del CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios. L’inici de les obres d’ampliació del col·legi està previst per al primer semestre de 2017 i l’actuació s’ha dividit en tres fases.

La part A de la primera fase es quan es construirà un nou edifici per a les aules d’Educació Infantil i s’habilitarà la zona de jocs per a aquests alumnes. A més, durant aquest primer tram de les obres, es construiran també els nous menjadors i cuines. La part B de la primera fase s’emprarà per a realitzar un gimnàs cobert que disposarà de banys i vestuaris amb dutxes. La durada estimada d’aquesta primera fase és de huit mesos.

Ja en la segona fase, d’una durada estimada de quatre mesos, està previst remodelar l’edifici existent, per aquest motiu, els alumnes es traslladaran a les instal·lacions escolars provisionals que s’habilitaran a l’escola mentre estiguen realitzant-se aquests treballs.

La remodelació consistirà en tancar les escales i instal·lar un ascensor per a adaptar l’edifici a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i protecció contra incendis. D’altra banda, l’actual menjador passarà a ser una aula polivalent i es pretén agrupar els serveis d’administració a la planta baixa.

La tercera i última fase també s’estendrà durant quatre mesos i es dedicarà a la construcció d’una pista poliesportiva per als alumnes d’Educació Primària.

En total, 16 mesos de treballs molt necessaris, que ajudaran a millorar la qualitat de l’ensenyament al CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí