L’alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí, reelegida cap de llista de Compromís per a les municipals

1029

El col·lectiu de Compromís a Bonrepòs i Mirambell ha reelegit com a candidata a l’Alcaldia d’aquest municipi de l’Horta Nord per als pròxims comicis locals de 2019 a l’actual alcaldessa, Rosella Antolí.

Llicenciada en Químiques i professora de secundària de l’IES Rascanya de València, l’actual alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, de 39 anys, és militant des de l’any 2001 del Bloc Nacionalista Valencià (partit majoritari dins de Compromís), on ha assumit diferents càrrecs orgànics, i actualment n’és membre del seu Consell Nacional, màxim òrgan entre congressos del Bloc.

Antolí va agrair la confiança dipositada en ella pel seu col·lectiu i va expressar que havia decidit presentar-se per segona vegada a l’alcaldia en representació de Compromís perquè comptava amb el recolzament de la seua dona i el seu fill i perquè, va dir, “tinc un gran col·lectiu darrere amb el qual sé que sempre puc comptar, com m’ho han demostrat aquests anys”. Rosella es va mostrar, davant dels membres del seu col·lectiu, “il·lusionada i amb moltes ganes de concloure els projectes que hem encetat en aquesta legislatura i que reforçarem i rellançarem en la pròxima”. I va afegir, “millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes és la nostra prioritat i amb eixe únic objectiu seguirem treballant”.

Rosella Antolí, compromesa amb el feminisme, el valencianisme i l’ecologisme des dels 16 anys, ha estat sempre molt activa en la vida cultural del poble. Ha sigut música de la banda, dolçainera de la colla de dolçaines i tabals, cantant de la coral i membre de l’Associació Cultural Macarella.

El col·lectiu de Compromís de Bonrepòs i Mirambell és un dels històrics de les comarques valencianes. A les eleccions municipals de 1983, aleshores com a Unitat del Poble Valencià (UPV), obtingueren el primer regidor nacionalista al Consistori, Miquel Esteve, i després, ja seria el 1999, quan van tornar a aconseguir representació institucional, amb Maria Josep Amigó, ex alcaldessa i actual vicepresidenta de la Diputació, com a cap de llista. Rosella Antolí va concórrer per primera vegada com a número u per Compromís a Bonrepòs i Mirambell a les eleccions municipals de maig de 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.