L’alcaldessa d’Alaquàs proposa l’adhesió a les iniciatives de la plataforma pel comerç valencià i el rebuig a Puerto Mediterráneo a Paterna

276

01.paterna.puertomediterraneoATEL’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, presentarà al Ple de la Corporació Municipal una Moció d’Alcaldia per tal de proposar la seua adhesió a les iniciatives dutes a terme per la Plataforma pel Comerç Valencià, entitat de la qual forma part l’Associació de Comerciants d’Alaquàs, CadA. Entre les iniciatives es troba el rebuig explícit al centre comercial Puerto Mediterráneo projectat a Paterna.

Amb aquest acord, la primera edil vol manifestar el seu recolzament al comerç local, representat en el municipi per l’Associació de Comerciants d’Alaquàs, que des de la seua creació l’any 1987, ha vingut protagonitzant junt amb l’Ajuntament d’Alaquàs nombroses col·laboracions conjuntes per a la dinamització d’un model de comerç “local i de proximitat”.

La primera edil proposarà en la moció l’adhesió d’Alaquàs a les iniciatives d’aquesta Plataforma i que han estat cristal·litzades a través de l’escrit de data 27 d’agost de 2014 dirigt al conseller d’Economia, Indústria i Comerç. A través d’aquesta adhesió, se sol·licitarà la paralització del projecte Puerto Mediterráneo, a Paterna, “per tal d’apostar decididament a favor del comerç tradicional”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.