L’alcalde de Massamagrell compareix demà davant el jutjat per la requalificació dels terrenys de la parròquia Verge del Rosari

0
80
Bankia

L’alcalde de Massamagrell, Miguel Bailach, compareixerà demà als 10 hores en el Jutjat número 2 de Massamagrell, per la petició de la Fiscalia Anticorrupció que s’obriguen diligències després d’haver trobat, segons el comunicat d’EU, indicis de prevaricació en la requalificació dels terrenys de la parròquia Verge del Rosari.
Er al regidor d’EUPV a Massamagrell, Alfredo Albornos, la requalificació dels terrenys de la parròquia Verge del Rosari “suposarà la pèrdua d’un espai públic en benefici de la iniciativa privada, és a dir, de l’Església”.

L’alcalde de Massamagrell va confirmar a Hortanoticias que demà ratificarà davant del jutge tota la informació referent al cas i va explicar “estar molt tranquil” al reiterar que les actuacions s’ajusten a la legalitat.

Per la seua banda, Albornos ja manifestà fa uns mesos que “la requalificació dels terrenys s’havia dut a terme amb els informes desfavorables dels propis tècnics municipals, els quals consideraven que era contrària al l’interés municipal, mancava dels mínimes garanties de legalitat urbanística i rigor tècnic i no suposava millorar el planejament actual perquè, entre altres aspectes, convertia l’equipament en privat i incrementava l’edificabilitat”.

El regidor d’esquerres manifesta que la requalificació dels terrenys permet la construcció d’una nova església “però al mateix temps s’aconseguirà amb tot el procés un increment d’aprofitament lucratiu d’1.750, 05 m2, una xifra que a preu de mercat suposa una plusvàlua de mes d’1 milió d’euros”. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here