L’Ajuntament pagarà la llum i l’aigua del 2009 amb els diners del 2010

0
63
Bankia

En la sessió plenària ordinària de febrer, de dijous passat, el Govern del PP presentà un Reconeixement Extrajudicial de Crèdit del 2009 per valor de 82.572, 37 euros. Es tracta de factures del 2009 de llum i aigua que no s’han pogut pagar perquè no quedaven diners del pressupost de l’any passat. Unes factures que ara s’hauran de pagar amb els diners del pressupost d’enguany.
Per al portaveu del Bloc, Josep Riera, “el més preocupant de tot és que no es tracta d’imprevistos sinó de factures del dia a dia, de llum, aigua i material d’oficina, i d’activitats programades com ara FIMEL-2009 o el bo-metro per als majors”. Concretament, parlen de dos factures de 18.000 euros cada una de llum i aigua, 9.708 de publicitat de FIMEL o 26.000 del bo metro, entre d’altres.

Segons el Bloc, les dificultats per a pagar estes factures ordinàries contrasta amb la fàcil disposició de diners per a augmentar les despeses de protocol i representació de l’alcalde o per a augmentar, bàsicament, el jornal de la portaveu del PP. Com diu Riera, “tot plegat demostra el destrellat de la política econòmica del govern popular de Blas Devís, que gasta en excés en publicitat de l’alcalde i dels regidors del seu govern i deixa pendents factures bàsiques del funcionament normal de l’Ajuntament”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here