L’Ajuntament es compromet a millorar els serveis del polígon industrial de Rafelbunyol

434

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha mantingut una reunió amb l’Associació d'Empresaris del Polígon Industrial de Rafelbunyol (AEPIR) per a treballar a la vegada per a l'impuls de l'activitat en el Polígon i en la millora dels serveis bàsics del mateix.

reunio-amb-aepirLa reunió, entre la directiva d’AEPIR i l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, acompanyat pel regidor d'Urbanisme, Santiago Bellver, i el regidor Ocupació, Indústria i Comerç, Fernando Ciges, ha conclòs amb sis objectius principals de col·laboració entre el Consistori i els empresaris.

En concret, el compromís de destinar personal qualificat a la gestió del polígon; obtenir un cens actualitzat de les empreses; impulsar la unitat de les sinergias dels polígons de Massamagrell, la Pobla de Farnals i Museros amb els mateixos problemas que el de Rafelbunyol i l’ampliació dels punts de recollida selectiva amb l’objectiu a llarg termini de la creació d’un punt verd en el polígon.

També s’han compromés a millorar els serveis de neteja i asfaltat i a realitzar un estudi d’un descompte en l’IBI per a aquelles empreses del polígono associades a AEPIR amb l’objectiu de fomentar l’associacionisme.

L'alcalde, per la seua banda ha manifestat “el ferm compromís per millorar la gestió del polígon com a motor de riquesa i generador d'ocupació. Des de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Rafelbunyol treballem de manera decidida en el desenvolupament del polígon, de la mà dels empresaris locals, per a fomentar el manteniment i l'ampliació d'iniciatives empresarials a Rafelbunyol”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.