L'Ajuntament destina quasi 250.000 euros a accions de desenvolupament sostenible amb 'Oficina d'Estratègia Urbana

31

La Junta de Govern Local ha aprovat l'obertura del procediment administratiu necessari per a adjudicar el servici de l'oficina de l'Estratègia Urbana València, que impulsarà el pla de ciutat dissenyat per a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU i l'Agenda Urbana. Segons este acord, l'Ajuntament destinarà 247.798,32 euros per a contractar este servici, que també s'encarregarà de Missions València 2030, que contempla un conjunt d'accions multidisciplinàries basades en la innovació i aplicades a millorar la vida de les persones”, tal com ha anunciat hui el regidor delegat de Innvación i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana.

El contracte citat tindrà un termini de duració de 24 mesos, a comptar des de l'endemà al de la seua formalització i podrà prorrogar-se per un període d'1 any més. Amb eixe tercer any, el valor estimat del contracte, de conformitat amb l'art. 101 de la LCSP (Llei de Contractes del Sector Públic), ascendeix a 307.188 euros (sense IVA), ja que l'import anual és de 102.396 euros (més IVA).

El regidor Carlos Galiana ha recordat que esta oficina treballarà un pla de ciutat dissenyat pel govern local i els agents socials de la ciutat per als pròxims 10 anys amb la fi aconseguir grans reptes globals, com la sostenibilitat, i de fer front a l'emergència climàtica”.

“Esta oficina també vetlarà per l'equitat social i la reducció de les desigualtats, amb una visió metropolitana, de projectes de barri i de perspectiva de conjunt”, ha afegit l'edil, després d'explicar que la iniciativa Missions València 2030 “vol sumar projectes per a aconseguir una ciutat més saludable, més sostenible, més compartida i emprenedora que milloren la vida de les persones en les següents àrees de rellevància”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.