L’Ajuntament del Puig i la Fundació Seur reciclen taps per ajudar a nens amb malalties rares

647

L’Ajuntament del Puig de Santa Maria ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Seur per participar en el seu programa Tapones para una nueva vida. Aquest projecte solidari consisteix en la recollida de taps de plàstic per al seu reciclatge i l’enviament dels diners obtinguts a l’ajuda i auxili de menors en estat de necessitat per malalties que no estiguen cobertes pels sistemes sanitaris ordinaris.

Els veïns i empleats públics que tinguen taps de plàstic per reciclar poden acudir a les dependències municipals per a deixar-los en un dels contenidors que el Consistori ha habilitat per dipositar-los.

La Fundació Seur s’encarrega del transport gratuït dels taps fins a la recicladora designada. No rep cap quantitat per això sinó que és la recicladora qui lliura directament els imports fixats als beneficiaris.

Aquesta iniciativa solidària serveix per ajudar a nens com Izan, un xaval que té una malaltia genètica rara de la qual s’han diagnosticat únicament 35 casos a tot el món i que necessita 25 milions de taps per rebre tractaments especials de rehabilitació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.