El Club de Kayak Polo d’Alaquàs formarà part de la selecció nacional per al campionat internacional del Canoe

853

La constància i bons resultats del Club de Kayak Polo d’Alaquàs estan donant els seus fruïts. No tots els dies es disputa un campionat internacional com a membres de la Selecció Nacional però a aquets esportistes d’Alaquàs els ha arribat el moment. Un total de set components del Club, 5 jugadors i 2 entrenadors, formaran part de la Selecció Nacional per a disputar el 2017 ECA Canoe Polo European Championship, una de les competicions d’aquesta modalitat esportiva amb més importància a nivell internacional.

La prova tindrà lloc entre els dies 23 i 27 d’agost a Saint Omer (France), on competiran amb els millors de tots els països. Una competició de nivell fins a la qual arribarà el nom d‘Alaquàs.

Nuria Cañas, Jordi Mateu, Alejandro Martínez, Jairo López i Iván Hoyo seran els cinc jugadors que viatjaran a França. Com a entrenadors ho faran Gonzalo García i Sergio García.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, els ha rebut al seu despatx per felicitar-los per dur el nom d’Alaquàs fins a aquest tipus de competicions i els ha animat a continuar gaudint de l’esport com a un exemple de treball i constància per a tots i totes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.