L'Ajuntament de Tavernes Blanques nega un espai municipal per l'acte de presentació de l'acord entre ACERT i Compromís

7 lecturas

Tavernes Blanques. Ayuntamiento

L'Ajuntament de Tavernes Blanques ha negat un espai municipal per l'acte de presentació de l'acord de col·laboració d'ACERT i Compromís. El passat 10 de gener, l'Acord Ciutadà d'Esquerres per la Renovació de Tavernes Blanques (ACERT) solicità un local municipal per a la realització, 28 de gener, d'un acte de presentació del protocol d'adhesió que han signat recentment amb la Coalició Compromís.

10 dies després, sempre segons la versió de ACERT i Compromís, l'Ajuntament comunica a ACERT que no podrà realitzar aquest acte en dependències municipals, ja que segons argumenta el consistori presidit per Arturo Ros (PP), “cap espai municipal és d'ús polític fora de període electoral”.

En eixe moment, ACERT comunica a Delegació de Govern que realitzaran l'acte a la Plaça Germanies, a la qual cosa, hui mateix, la Delegació de Govern ha denegat la realització de l'acte al no observar urgència per la concentració.

En aquest acte, a més de la regidora de l'Ajuntament de Tavernes Blanques, Neus Sánchez, també comptava amb la participació de Robert Sánchez, Coordinador d'ACERT i de la Diputada de Compromís a les Corts Valencianes Mònica Oltra i l'actuació del grup musical Carraixet.

Neus Sánchez, regidora d'ACERT a l'Ajuntament de Tavernes Blanques ha declarat que "no ens deixarem amedrentar i trobarem la forma de donar a conèixer el protocol d'adhesió que hem signat amb la Coalició Compromís". "Aquesta", segons la regidora de l'Acord Ciutadà d'Esquerres, "no és la primera vegada que l'Ajuntament censura actes de col·lectius socials, com per exemple la Plataforma d'Aturats, Àgora o el mateix Sopar Estellés".

Per últim, Neus Sánchez ha afegit que "en aquestos moments, el cas està en mans dels serveis jurídics de la Coalició Compromís per a presentar un contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Tavernes per aquest flagrant acte de censura contra un partit polític legalment constituït i amb representants escollits democràticament al consistori".

 

 

Hortanoticias

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí